Veelgestelde vragen

Wil je samenwerken?
Als je zelf een serieus YouTube kanaal hebt of een professionele website kun je mij altijd een e-mail sturen.

Kunnen wij adverteren op je website of YouTube kanaal?
Ja, maar dat hangt af van het product of de dienst. Je kunt gewoon contact met mij opnemen en het product of de dienst uitleggen en vervolgens aangeven waarom je op mijn website of YouTube kanaal wilt adverteren.

Welke motor rijd je?
Toen ik begon met bloggen en vloggen reed ik op Suzuki SV 1000 naked uit 2004. Inmiddels ben ik weer teruggegaan naar een allroad motor, de Yamaha XT 660 Z Tenere uit 2009.

Welke action camera gebruik je?
Een GoPro Hero 4 black en als backup of tweede camera een Hero 3+ black. In de nabije toekomst zal ik switchen naar de Hero 7 Black.

Hoe krijg je het stemgeluid zo goed?
Een microfoon adapter aansluiten en koppelen aan een dasspeld microfoon van Sony. Check m’n GoPro pagina voor meer uitleg.

Welke microfoon(s) gebruik je?
Momenteel gebruik ik twee microfoons, afhankelijk van welke helm ik draag:

Waarom ben je begonnen met motovloggen?
Ik hou van motorrijden en GoPro video’s. Voordat ik begon met motovloggen nam ik al meer dan een jaar al m’n lange ritten op met een GoPro. Het kunnen opnemen van m’n verhaal tijdens het rijden was de volgende logische stap.

Wat is je favoriete motormerk?
Ik heb geen favoriet motormerk. Ik hou van alle motoren. Ik kijk nooit naar merk, maar naar het model en de uitstraling.

Wat raad je aan als eerste motor?
Hangt af van welke rijbewijs je hebt (A1, A2 of A). Over het algemeen raad ik aan om niet direct een hele dure motor te kopen. Kies daarnaast voor een motor waarop je lekker zit en waarmee je een jaartje het vak kunt leren.

Meer hierover vind je in mijn video over de beste startersmotor.