Over Motocamel

Wie schuilt er achter motocamel.nl? Een hele simpele ziel genaamd Anwar 😉 Ik ben deze website gestart na de lancering van mijn YouTube kanaal, waar de meeste mensen mij van kennen. Alhoewel ik het heerlijk vind om te motor te rijden en Nederlandse motovlogs op te nemen, blijft schrijven een enorme passie van mij.

Daarnaast bereik ik met deze website ook een ander publiek wat mij helemaal niet kent van YouTube, maar die via Google op zoek was naar specifieke motor-gerelateerde informatie.

Naast het schrijven op deze website en het publiceren van video’s op YouTube, hou ik ook een Facebook pagina bij en drop ik foto’s op mijn Instagram account.

Liefde voor motoren

Op latere leeftijd ben ik pas begonnen met motorrijden maar al vrij snel kreeg ik het motorvirus al te pakken. Vooral het gaan en staan waar je wilt, zonder een eindbestemming te hebben vind ik geweldig. Ondertussen ben ik al een aantal keer verongelukt, maar ik stap nog steeds iedere dag met plezier op de motor!

Mijn motoren:

  • Honda Transalp 650 (2006)
  • BMW R1150GS Adventure (2003)
  • Honda Nighthawk CB650sc (1985)
  • Suzuki SV 1000 naked (2004)
  • Yamaha XT 660 Z Tenere (2009)

Doel van de website

Het is allemaal begonnen met het YouTube kanaal, maar ondertussen ben ik ook actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. De website fungeert als een soort hub tussen al mijn social media profielen en geeft me de ruimte om bepaalde onderwerpen wat uitgebreider te behandelen. Daarnaast biedt een website de mogelijkheid om via Google gevonden te worden door mensen die mij niet volgen op YouTube.

Doel van YouTube

De liefde voor motoren gecombineerd met een passie voor het delen van kennis is mijn motivatie om video’s op YouTube te plaatsen. Het runnen van Motocamel is niet mijn baan, ik heb gewoon een regulier 9-5 job en daarnaast probeer ik in mijn vrije tijd ruimte te vinden om video’s te maken en artikelen te schrijven.

Dit kan soms een vrij tijdrovende hobby zijn, maar ik maak er in de late uurtjes of in het weekend graag tijd voor vrij. Ik heb overigens geen drang om bekend te worden of om grof geld te verdienen met deze hobby.

In de nabije toekomst hoop ik dat er steeds meer Nederlanders gaan motovloggen, zodat we een leuke community kunnen vormen en samen het Nederlandse motorlandschap een stukje interessanter maken.