Over motocamel

Wil je wat meer weten over de persoon achter Motocamel? Dit is de enige pagina op het internet waar je deze informatie kunt vinden, dus lees alles goed door en maak notities!

De persoon

Als ik mezelf even kort mag introduceren… Mijn naam is Anwar en ik ben de persoon achter Motocamel. In het dagelijks leven ben ik een vader, werk ik fulltime en spendeer ik mijn weinige vrije tijd het liefste aan motorrijden en alles daarbij komt kijken.

Deze website en het YouTube kanaal ben ik simpelweg begonnen omdat ik mijn passie voor motoren graag wilde delen met een breed publiek in de hoop dat ik er een ander mee kan helpen en gelijkgestemden kan ontmoeten.

Mijn vorige motor – De Tenere

Veel mensen kennen mij op YouTube nog van de Yamaha XT 660 Z Tenere. Ondanks dat ik hem heb verkocht en hij met de nieuwe eigenaar op wereldreis is, krijg ik nog geregeld vragen over deze bijzondere verschijning.

Ik heb daarom een pagina gemaakt met meer uitleg over deze motor, de verschillende (ingrijpende) modificaties en aankoopadvies.

Meer over de Tenere
Honda CRF300L met een rally tower van One Adventure

Mijn Huidige motor – De CRF

Na de verkoop van de Tenere wilde ik een lichte dedicated dual sport motor. De keuze viel al snel op de Honda CRF300L. Inmiddels heeft deze al wat kilometers op de klok en de nodige wat upgrades gehad.

Een lijst met alle up-to-date modificaties, foto’s en aankooptips heb ik voor je verzameld op een grote pagina.

Mijn gear

In real life, via email en social media krijg ik veel vragen over mijn gear. Voornamelijk over mijn GoPro en accessoires, kampeerspullen en alles wat met navigatie te maken heeft. Ik heb daarom een drietal pagina’s gemaakt waarbij ik de meeste belangrijke gear/accessoires/software plaats die ik zelf gebruik.

GoPro

Alle essentiële GoPro accessoires voor het opnemen van je avonturen.

Check de accessoires

Motorkamperen

De meest belangrijke gear voor motorkamperen.

Check de gear

Navigatie

Van navigatietoestellen, smartphone houders tot routeplanner software.

Check de producten

Email update

Naast mijn social media kanalen run ik ook een maandelijkse email update . Ik vind het heel fijn om middels email direct op een persoonlijk manier met mijn achterban te communiceren. Je kunt het volgende verwachten:

Video previews

Meet-ups

Nieuwtjes en ideeën

Schrijf je direct in

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik respecteer jouw privacy. Uitschrijven kan op ieder moment.