Blog Onderwerp

Mosko Moto

Door de jaren heen heb ik veel gear van Mosko Moto aangeschaft. Hun soft luggage is in mijn optiek by far het beste wat je als avontuurlijke motorrijder kunt kopen. In deze verzameling lees je al mijn reviews van Mosko Moto gear.

Mosko Moto Surveyor en mijn CRF300L

Mosko Moto Surveyor softshell review

De Mosko Moto Surveyor is een softshell jas zonder CE protectie, bedoelt om over je body armor te dragen en ontworpen om meer protectie te bieden dan een typische jersey. Omdat ik al langer op zoek was naar iets soortgelijks heb ik de Surveyor kort na de introductie aangeschaft en inmiddels flink wat offroad kilometers mee kunnen rijden. In dit artikel deel ik mijn ervaring met deze jas.

Mosko Moto BC Panniers 25L

Review van de Mosko Moto Backcountry (soft) Panniers (25L)

Tijdens mijn zoektocht naar geschikte soft panniers voor m’n motor ben ik uitgekomen bij de Backcountry Panniers van Mosko Moto. De afgelopen tijd heb ik meer dan 7000km met deze tassen/panniers gereden; van de Ardennen tot de Alpen, van hotel tot camping. In dit artikel deel ik mijn ervaring met deze bagage oplossing, nemen we de functionaliteiten onder de loep, vergelijken we ze met harde koffers en kijken we of de BC panniers het geld waard zijn.

Mosko Moto Nomax tanktas

Review van de Mosko Moto Nomad (Nomax) – Tanktas, Rugzak en Waterzak in één!

Na een lange zoektocht naar de ideale tanktas heb ik uiteindelijk een flink bedrag uitgegeven en de Mosko Moto Nomad (tegenwoordig Nomax) aangeschaft. Ik heb deze ‘unieke’ tanktas nu meer dan zes maanden intensief in gebruik en vond het tijd om mijn ervaringen met je te delen. Ben je zelf in de markt voor een tanktas of heb je specifiek interesse in de Nomax? Lees dan zeker verder!