EICMA Motorbeurs nieuws

De EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori) is de jaarlijkse motorbeurs in Milaan (Italië) waar alle motorfabrikanten hun nieuwe modellen, concepten en prototypes aan het publiek tonen. In dit archief vind je alles over motoren die tijdens deze motorshow aan het publiek worden gepresenteerd.

KTM 790 Adventure R: Wat weten we tot nu toe?

Tijdens de EICMA motorshow in Milaan heeft KTM het publiek verwend met de presentatie van haar nieuwe 790 Adventure R prototype. Een middenklasse adventure motor met het nieuwe LC8c parallel twin motorblok.

Yamaha Tenere 700: Wat weten we tot nu toe?

Tijdens de EICMA motorshow in Milaan was de Yamaha Tenere 700 een van de grote publiekstrekkers. Het kleine broertje van de Super Tenere is gebaseerd op het T7 concept van vorig jaar.

Yamaha Niken Driewieler: Geniaal of Idioot?

Tijdens de EICMA motorshow in Milaan heeft Yamaha de nieuwe Niken aan de wereld getoond. Een motor met drie wielen gecombineerd een radicaal futuristisch uiterlijk. Iets wat je enkel in science fiction films uit Hollywood zou verwachten!

De Nieuwe BMW F850GS: Africa Twin killer?

Op de EICMA beurs in Milan heeft BWM de opvolger van de F800GS gepresenteerd. De F850GS neemt in 2018 het stokje over van de 800 die 10 jaar in productie is geweest. lees hier alles over het nieuwe model.