GoPro Accessoires

Al mijn GoPro accessoires en verwante producten vind je in de onderstaande lijst. Ik plaats hier enkel producten waar ik zelf ervaring mee heb en waar ik enthousiast over ben. Op het moment dat ik een nieuwe accessoire koop en er wat ervaring mee kan opdoen plaats ik hem direct in deze lijst.

Mocht je prangende vragen hebben over een of meerdere GoPro accessoires, kun je me een mailtje sturen via het contactformulier.

GoPro Hero 3+ Black
Inmiddels is de Hero 7 Black uit, maar met de Hero 3+ Black kun je nog steeds prima motovloggen. Op Marktplaats vind je hem meestal voor rond de 200 euro met meestal wat extra accesoires.
Koop de GoPro Hero 5 Black bij Coolblue →

GoPro Hero 4 Black
Iets betere lens als de Hero 3+ Black en met wat extra filmopties. Ook voldoende op Marktplaats te vinden en meestal net iets duurder dan de 3+ Black.
Koop de GoPro Hero 7 Black bij Coolblue →

GoPro Hero batterijen
Altijd belangrijk om een stuk of 3 extra batterijen bij je te hebben als je op reis bent. Ik koop zelf altijd de originele GoPro batterijen, omdat ze langer meegaan als de namaak batterijen.
Koop de Dual Battery Charger bij Coolblue →

GoPro Hero Dual Battery Charger
Omdat ik per keer minimaal 1, maar meestal 2 batterijen gebruik is deze oplader ideaal. Je kunt er twee batterijen tegelijk mee opladen.
Koop de Dual Battery Charger bij Coolblue →

GoPro Hero 3/4 Blackout housing
Als je wat minder wilt opvallen kun je gebruik maken van de Blackout housing. Daarnaast ziet het er ook gewoon badass uit 😀 Zowel de GoPro Hero 3 als de 4 passen in de housing.

GoPro Chest Mount
Met de chest mount kun je de GoPro op je borst plaatsen. Super handig voor wanneer je een ander viewpoint wil (i.p.v. de linker- of rechterkant van je helm). Ook handig om mee op te nemen als je op een tour bent en door wilt blijven filmen, maar geen helm wilt dragen.
Koop de Chest Mount bij Coolblue →

GoPro 3-way Mount
Mijn huidige GoPro selfiestick. De GoPro 3-Way Mount is echter meer dan een simpele selfiestick. Ik was helemaal klaar met de uitschuifbare fragiele selfiesticks en besloot daarom voor deze uitklapbare stick met een extra tripod te gaan. Aanrader voor een ieder die wat meer zoekt dan slechts een selfiestick.
Koop de GoPro 3-Way Mount bij Coolblue →

GoPro Microfoon adapter
Om de dasspeld microfoon aan de GoPro te koppelen moet je de officiële GoPro microfoon adapter gebruiken. Let op: Koop geen goedkope namaak, want in 9 van de 10 gevallen werken deze niet.
Koop de GoPro Microfoon Adapter bij Coolblue →

Sony ECMCS3 dasspeld microfoon
Veel Amerikaanse motovloggers gebruiken deze microfoon, vandaar dat ik hem speciaal bij Amazon heb besteld. Deze microfoon zorgt er voor dat je niet alleen je eigen stem hoort, maar ook het motorgeluid.

Zoom H2n audio recorder
Wanneer ik ga touren en enkel geluid van de motor wil opnemen gebruik ik de Zoom H2n. Er bestaat geen betere recorder om het ware geluid van een motor op te nemen.
Koop de H2n bij CoolBlue →

Zoom H2n accessoirepakket
Als je de H2n wilt aanschaffen kan ik je aanraden gelijk het accessoirepakket erbij te nemen. Het bevat net die kleine zaken die je nodig hebt om de Zoom in alle omstandigheden optimaal te kunnen gebruiken.
Koop het H2n accessoirespakket bij CoolBlue →