Moto blog

Artikelen over avontuurlijk motorrijden. Van product reviews tot motornieuws, van reisverslagen tot routeplanner tutorials.

Houd mij op de hoogte
Adventure Spec Singletrack Jacket review

Adventure Spec Singletrack Jacket Review

De Singletrack Jacket: volgens sommigen een veel te dure regenjas zonder CE-protectie, voor anderen de ultieme dual purpose rain shell jacket. In dit artikel ga ik in op de beweegredenen voor de aanschaf en deel ik mijn ervaring met deze veelzijdige regenjas.

One Adventure Honda CRF300L Rally Tower close-up

One Adventure Honda CRF300L rally tower review

De CRF300L wordt standaard geleverd zonder windscherm. Wil je deze vanaf de fabriek op je motor, dan moet je kiezen voor de Rally versie. Na een korte zoektocht ben ik uitgekomen op de One Adventure rally tower en in dit artikel deel ik mijn ervaring met deze rally toren.

Mosko Moto Surveyor en mijn CRF300L

Mosko Moto Surveyor softshell review

De Mosko Moto Surveyor is een softshell jas zonder CE protectie, bedoelt om over je body armor te dragen en ontworpen om meer protectie te bieden dan een typische jersey. Omdat ik al langer op zoek was naar iets soortgelijks heb ik de Surveyor kort na de introductie aangeschaft en inmiddels flink wat offroad kilometers mee kunnen rijden. In dit artikel deel ik mijn ervaring met deze jas.

TET Zweden

TET Zweden ervaring – Offroad rijden in Zweden

Zweden is het land van eindeloos veel bos, tienduizenden meertjes en het outdoor leven. Voor mij een uitstekende reden om de Trans Euro Trail (TET) in Zweden te gaan rijden. In dit artikel deel ik mijn ervaring na acht dagen offroad rijden in Zweden en geef ik concrete tips om zoveel mogelijk uit het verblijf in Zweden te halen.

Mosko Moto BC Panniers 25L

Review van de Mosko Moto Backcountry (soft) Panniers (25L)

Tijdens mijn zoektocht naar geschikte soft panniers voor m’n motor ben ik uitgekomen bij de Backcountry Panniers van Mosko Moto. De afgelopen tijd heb ik meer dan 7000km met deze tassen/panniers gereden; van de Ardennen tot de Alpen, van hotel tot camping. In dit artikel deel ik mijn ervaring met deze bagage oplossing, nemen we de functionaliteiten onder de loep, vergelijken we ze met harde koffers en kijken we of de BC panniers het geld waard zijn.